Shqipëri

Frontier DE 100


Frontier DE100 është një printer kompakt me bojë që printon imazhe me cilësi të lartë në një shumëllojshmëri të llojeve të letrave me sipërfaqe të ndryshme.Konfigurimi i tij fleksibël të ofron shumëllojshmëri të produkteve të printimit për të përmbushur një gamë të gjerë të mundësive të printimit të fotografive dixhitale

 • Sistem kompakt për të përmbushur të gjitha nevojat e klientit
  Për t'iu përshtatur nevojave tuaja të biznesit, sistemi më efektiv mund të konfigurohet duke kombinuar deri në katër ose më shumë DE100 kufijtë së bashku me softuerin dhe pajisjet opsionale.
 • Cilesi e imazhit Smooth and Sharp
  Frontier DE100 përdor 4 bojëra, të cilat prodhojnë printime të bukura me granularitetin dhe mprehtësinë e jashtëzakonshme që rezultojnë në kënaqësinë e plotë të klientit.
 • Cilësia më e lartë dhe më preçize në Vendosjen e pikave të bojës
  Kombinimi i 4 ngjyrave me viskozitet të lartë të VIViDiA me teknologjinë Fujifilm dhe kokë printeri me rezolucion të lartë (1,200 5,200 dpi) lehtëson hedhjen e saktë të pikat e bojës 1-pikolimer në letër fotografike. Imazhet e mprehta krijohen duke parandaluar hedhjen e papërcaktuar, të cilat mund të prodhojnë sipërfaqe të përafërt të printuar me deformime të cilësisë të imazhit.
 • Zgjero të ardhurat dhe plotëso trendet e klientëve me fleksibilitetin dhe cilësisë së lartë
  Ndryshe nga printera me bojë që janë të kufizuar në formatet standarde të letrës, Frontier DE100 ofron një sërë formatesh stampimi (89 x 50 mm-210 x 1.000 mm), duke përfshirë printime katrore që janë popullarizuar nga aplikacionet e telefonave, printimet panoramike dhe banner për dekorimet e ambienteve.

Download Documents

Brochure
(8.46 MB)


Emri i Produktit Frontier DE100
Teknologjia Piezoelectric inkjet system
Formatet e Printimit 89mm x 50mm - 210mm x 1,000mm
Shpejtësia e printimit 10.8sec .flete (4×6)
Menyra e Printimit Standard mode / High-quality mode
Rezolucioni i printimit Standard mode: 1,200 x 1,200dpi, High quality mode: 2,400 x 1,200dpi
Gjerësia e rulit
Sipërfaqja e letres
 
  Gjerësia e letres (mm)
89 102 127 152 203 210
Letra Standarte
(65m e gjatë)
Me shkëlqim
Mat
Silk      
 
Sipërfaqja e fine art matte dhe sipërfaqja e kanavacës është planifikuar te shtohet.
Tërheqja e letrës 1 rul
Kartrixhet e bojës 4 ngjyra (C, M, Y, K), volumi:
200 ml për ngjyrë
Hapsira Afërsisht 0.21 m2
Parametrat elektrike AC100V – 120V 50 / 60Hz 6.0A
AC220V – 240V 50 / 60Hz 3.0A
Përmasat (mm) Gje. 490 x Gja. 430 x L. 354
Pesha Afërsisht 26.5 kg (pa përfshirë letrën dhe bojën)