Shqipëri

Frontier-S

Printime me cilësi të lartë nga një pajisje me trup kompakt prej vetëm 0.2 metër katror hapësirë.

Inkjet Printer “Smartlab” Frontier-S

Konsumatorët mund të përdorin sisteme të ndryshme në varësi të shpeshtësisë së perdorimit dhe hapësirës së instalimit. Printime me cilësi të lartë nga një pajisje me trup kompakt prej vetëm 0.2 metër katror hapësire.

Karakteristika

Sistem Fleksibël për t’u konfiguruar sipas buxhetit dhe nevojave të biznesit.

  Duke konfiguruar disa printera me një program ju mundëson fleksibilitet në ambjentin e biznesit.
  Fleksibël dhe funksional për të rritur mundësitë e biznesit tuaj duke ulur koston e stampimit të fotografive dhe koston e mirëmbajtjes

Me teknologjinë e re me 6 ngjyra "VIVIDIA" për printime të bukura

Teknologjia e re e zhvilluar "VIVIDIA" është një sistem unik i cili përdor ngjyra që janë rezistente ndaj Dritës dhe Ozonit. Pigmentet “VIVIDIA” realizojnë kontrast të lartë dhe cilësi maksimale, printime me densitet dhe të mrekullueshme në zona si tonet e lëkurës, bojë qielli dhe sfondet me gradient.

Printon në sipërfaqe dhe formate të ndryshme.

  Frontier-S printon varietete formatesh deri në 210mm x 1000mm (8.3" x 39.4") në dy sipërfaqe Glossy / Luster (Shkëlqim / Mat).

Zë shumë pak hapësirë dhe mirëmbajtje e thjeshtë

  Hapësira e nevojshme është vetëm 0.19 m² dhe kartusha dhe vendi i letrës zëvendësohen fare lehtë duke hapur kapakun në pjesën e përparme.

Download Documents

Frontier-S
(1.63 MB)

Specifikimet

Footprint 0.19 m2
Ink Cartridges 6 ngjyra (Y, M, C, BK, Pink, Sky Blue) ne bazë VIVIDIA™ ink (Volum 200mls për ngjyrë)
Paper sizes Deri në 8” x 39” (203 x 1,000mm)
Power Supply 100 V~ 220V (50/60Hz) një-fazë, dy-fije
Print Capacity Afërsisht. 360 Printime/orë 4R (4"x6") Afërsisht 120 Printime/orë 8R (8"x10")
Print Method Sistem Inkjet Piezoelectric
Print Resolution 720 x 720dpi 1440 x 720dpi (HQ mode)
Processing time (dry to dry) Afërsisht 45 sekonda (koha më e shpejtë)
Weight Afërsisht. 23kg