Shqipëri

Printerat Dry

Imazhe mjekesore të qarta dhe më të detajuara

Printerat Dry nga Fujifilm përdorin teknologjinë Image Intelligence™ për të ofruar rezultate konsistente me cilësi të lartë. Teknologji Ekologjike e cila ofron imazhe me cilësi shumë të lartë dhe shmang përdorimin e kimikateve për zhvillimin e imazheve.

Shënime:

  • Specifikimet dhe pamja e produkteve mund të ndryshojnë vazhdimisht.
  • Gjuha e specifikimeve të produkteve ndryshon në bazë te shtetit dhe rajonit.
  • Produktet janë konform rregullave të shtetit apo rajonit ku ato tregtohen.