Shqipëri

European Gateway

Fujifilm në Europë / EMEA


    

Aktualisht njësitë e Fujifilm-it funksionojnë në 55 kompani të grupit në Evropë dhe më gjerë. Më shumë se 4.000 njerëz janë të angazhuar në R & D, prodhim, marketing dhe shitje dhe mbështetje të shërbimeve teknike. Gjatë gjithë rajonit të EMEA ata shërbejnë në një gamë të gjere te industrive, duke përfshirë pajisjet mjekësore, shkencat e jetës, artet grafike, materialet elektronike, kimike, optikë, media regjistrimi dhe teknologjitë fotografike.

FUJIFILM Europë është gjithashtu aktive në rajonet e mëposhtme:

Middle East Country Portal
South Africa Country Portal