Shqipëri

Histori

Fujifilm u është themeluar në vitin 1934 me qëllim të prodhimit të filmave fotografikë. Gjatë dekadave ne kemi zgjeruar aktivitetin në tregje të reja dhe ndërtuam një prezencë të fortë në të gjithë globin.