Shqipëri

Profili i Kompanisë

Me festimin e 80 vjetorit tonë në vitin 2014, Fujifilm është i njohur si kompania më e madhe e fotografisë dhe imazhit në botë. Ne gjithashtu po kryejmë veprimtari novative në mjekësi, materialet shumëfunksionale, dhe në shumë fusha të tjera të teknologjisë së lartë.