Shqipëri

Fujifilm në botë

Rreth Korporatës Fujifilm

Korporata Fujifilm, zyrat qendrore të së cilës ndodhen në Tokio, Japoni, është një filial tërësisht në pronësi të Fujifilm Holdings Corporation.

Shoqëria u themelua në vitin 1934 si prodhuese e filmit fotografik nën emrin Fuji Photo Film and Co., Ltd. Nëpërmjet punës kërkimore dhe zhvillimit, Fujifilm sjell vazhdimisht risi të vazhdueshme dhe produkte të përparuara për një spektër të gjerë industrish, duke përfshirë imazhet elektronike, pajisjet e photofinishing, pajisjet mjekësore, sisteme në aspektin e sektorit Life Science, artet grafike, materialet për ekranet e sheshta dhe pajisje zyrash, bazuar në një portofol të gjerë teknologjish dixhitale, optike, kimikateve të lehta dhe të filmave me veshje të hollë.

Nëpërmjet veprimtarisë së tij, Fujifilm synon të ndihmojë zhvillimin e kulturës, shkencës, teknologjisë dhe industrisë, gjithashtu, të përmirësojë cilësinë e shëndetit dhe mjedisit.

Qëllimi kryesor i Fujifilm është të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së jetës së njerëzve në të gjithë botën.

Pasqyra e të dhënave mbi Korporatën Fujifilm

Emri i Kompanisë FUJIFILM Corporation
Chairman and Chief Executive Officer Shigetaka Komori
President and Chief Operating Officer Kenji Sukeno
Adresa Headquarters Midtown West, 7-3, Akasaka 9-chome, Minato-ku Tokyo 107-0052 Japoni
Data e krijimit 2 Tetor 2006 (Korporata Fujifilm u organizuar së fundi për të marrë përsipër drejtimin e operacioneve të Fuji photo film Co., Ltd.)
Kapitali 40 billion yen - As of March 31, 2018
Numri i të punësuarve me kohë të plotë 31,887 - As of March 31, 2018 (Total number of employees of FUJIFILM Corporation and its affiliates)

Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni faqen e internetit të:

Fujifilm Corporation

Fujifilm Holdings Corporation