Cookie Settings

We use cookies so that we can offer you the best possible website experience. This includes cookies which are necessary for the operation of the website and to manage our corporate commercial objectives, as well as other cookies which are used solely for anonymous statistical purposes, for more comfortable website settings, or for the display of personalised content. You are free to decide which categories you would like to permit. Please note that depending on the settings you choose, the full functionality of the website may no longer be available. Further information can be found in our Privacy Policy.

Imprint
Show Detals

Necessary
These cookies are necessary to run the core functionalities of this website, e.g. security related functions. With these cookies we can also detect if you want to stay logged into your profile to provide you with fast access to our services after revisiting our website.

Statistics
In order to continuously improve our website, we anonymously track data for statistical and analytical purposes. With these cookies we can , for example, track the number of visits or the impact of specific pages of our web presence and therefore optimize our content.

Comfort
We use these cookies to make using our website even more comfortable for you. For example, previously searched flights can be reloaded again after revisiting our website and you won't need to enter all the details again. We can also detect if you need assistance with using our website and therefore offer you direct customer support via our online chat.

Personalization
These cookies are used to display personalized content matching your interests. We can display special offers which are perfectly suited to your upcoming trip to ensure your are always up to date on related offers.

Shqipëri

Healthcare

Duke u bazuar në teknologjitë tona novatore ne fushën e imazhit diagnostikues, ne po zgjerohemi gjithashtu edhe në fushën e kujdesit shëndetësor dhe terapive parandaluese. Shoqëritë e grupit Fujifilm ofrojnë profesionalizëm dhe marrëveshje të përbashkëta strategjike,bashkëpunimi dhe blerjeje.

Përmbledhje

Sistemi Synapse për komunikimin dhe ruajtjen e imazheve
Endoskopi transnazal i bën ekzaminimet më të lehta
Radiofarmaceutikët për diagnostikime dhe trajtim
Produktet farmaceutike të Toyama Kimike
Kozmetike Kujdesi për Lëkurën

Lider ne diagnostikimin me Rreze X

Ne hodhëm në treg filmin e parë më rreze X në vitin 1936, prezantuam të parët në botë imazhet dixhitale X-Ray dhe në vitin 1983 paraqitëm edhe sistemin për diagnostikimin,duke e orientuar pritjen drejt imazheve dixhitalë. Prodhimet Fuji Computed Radiography (FCR) janë ndër sistemet kryesore në tregun global.

Mbrojtja e jetëve përmes sigurimit të menjëhershëm të imazheve mjekësore

Mjekët përdorin rrezet X, ultratingujt dhe imazhe të tjera mjekësore, të cilat ndihmojnë në përcaktimin e llojit të trajtimit të pacientëve. Sistemi Synapses i Fujifilm, i cili përdoret në masë në dhomat e urgjencave, ndihmon mjekët të ndërhyjnë me shpejtësi në këto imazhe dhe t’i shpërndajnë nëpërmjet rrjeteve dixhitale. Synapsis është instaluar në më shumë se 1000 spitale dhe klinika në të gjithë botën dhe ka një garanci 99.99%. Ky sistem arkivimi dhe komunikimi (PACS) mund të përdoret gjithashtu në qendrat lokale të kujdesit shëndetësor nëpërmjet linjave të rrjetit të shërbimit mjekësor.

Kufij të rinj në mjekësi

Endoskopët u mundësojnë mjekëve të shohin edhe brenda trupit. Por endoskopët tradicionalë, që futen nëpërmjet gojës, shkaktojnë ndjesi të vjellash. Prandaj ne prodhuam një endoskop të vogël transnazal i cili hyn nëpërmjet hundës. Fujifilm ofron gjithashtu enteroskopinë dopio-tullumbace dhe sisteme endoskopie me videokapsulë për ekzaminimet intestinale, e bashke me to edhe programe kompjuterike(software dhe hardware) e pajisje për ndërhyrjet kirurgjike.

Sistemet kompakte dhe të lëvizshëm me ultratinguj të Fujifilm janë idealë për pozicionet e shtrira në shtrat dhe situatat emergjente. Sonografia nuk e shqetëson pacientin dhe mundëson shfaqjen e imazhit ne kohë reale. Ajo përdoret përgjithësisht gjatë shtatzënisë dhe për ekzaminimet e gjirit, zemrës dhe të legenit (komblikut).

Radioframaceutikët ndihmojnë në diagnostikimin e infarktit tek pacientët dhe për të zbuluar shenjat e para të kësaj sëmundjeje në tru dhe organet e tjera. Pas blerjes së krijuesit të parë të Medicinës nukleare Daiichi Radiostope Laboratories në vitin 2006, Fujifilm po përparon në këtë fushë përmes grupit të shoqërisë Fujifilm RI Pharma.

  • Aparatet për kopjimin e imazhit dixhital me rreze X dhe sisteme diagnostikuese.
  • Sistemi “Synapse” për ruajtjen e fotografive për përdorim mjekësor dhe sistemet e komunikimit (PACS)
  • Dry images
  • Filmat me rreze X
  • Radiofarmaceutikët
  • Endoskopët dixhital
  • Sistemet e izolimit të acidit nukleik
  • Produktet e kujdesit shëndetësor
  • Produktet farmaceutike