Cookie Settings

We use cookies so that we can offer you the best possible website experience. This includes cookies which are necessary for the operation of the website and to manage our corporate commercial objectives, as well as other cookies which are used solely for anonymous statistical purposes, for more comfortable website settings, or for the display of personalised content. You are free to decide which categories you would like to permit. Please note that depending on the settings you choose, the full functionality of the website may no longer be available. Further information can be found in our Privacy Policy.

Imprint
Show Detals

Necessary
These cookies are necessary to run the core functionalities of this website, e.g. security related functions. With these cookies we can also detect if you want to stay logged into your profile to provide you with fast access to our services after revisiting our website.

Statistics
In order to continuously improve our website, we anonymously track data for statistical and analytical purposes. With these cookies we can , for example, track the number of visits or the impact of specific pages of our web presence and therefore optimize our content.

Comfort
We use these cookies to make using our website even more comfortable for you. For example, previously searched flights can be reloaded again after revisiting our website and you won't need to enter all the details again. We can also detect if you need assistance with using our website and therefore offer you direct customer support via our online chat.

Personalization
These cookies are used to display personalized content matching your interests. We can display special offers which are perfectly suited to your upcoming trip to ensure your are always up to date on related offers.

Shqipëri

Imazh

Gjithçka ju duhet për të bërë fotografi dhe printime

Kamera, filma, shërbimet fotografike … Fujifilm i shpërndan të gjitha ato kudo në botë.

Përmbledhje

Aparat fotografik njëpërdorimësh, Quick-Snap Fujifilm
FUJIFILM X-Pro1

Filmimi i parë në Japoni

Gjithçka filloi në vitin 1934 me misionin për prodhimin e filmit të parë japonez. Që nga ajo kohë, produktet tona janë zhvilluar hap pas hapi së bashku me historinë e fotografisë. Ne i prodhojmë të gjitha: Filmat me ngjyra, aparatet njëpërdorimshme, aparatet për fotot e çastit dhe aparatet fotografikë dixhitalë. Ne ofrojmë çdo gjë që kërkohet për një printim me cilësi te lartë,që nga letrat cilësore për printerët inkjet deri tek pajisjet për photofinishing.

Aparatët fotografikë dixhitalë FinePix ju ndihmojne ju të bëni më shumë dhe më lehtë

Aparatët fotografikë dixhitalë FinePix janë të thjeshtë për tu përdorur dhe janë të pajisur me teknologji të sofistikuar. Sa here që ju duhet të bëni fotografi, ju dëshironi që fytyrat të jenë të qarta dhe të fokusuara. Ja përse ne prodhuam teknologjinë e përparuar face detecting teknology, në aparatet dixhitale FinePix. Kjo është vetëm një nga karakteristikat e aparateve FinePix e cila do ju ndihmojë të bëni fotografi te mrekullueshme dhe me një gamë të gjerë përdorimesh.

Fotografo në mënyrë dixhitale, printo në mënyrë profesionale

Për të pasur cilësi të lartë të fotografisë dhe printime me ngjyra që i qëndrojnë kohës, shumë njerëz kërkojnë sisteme profesionale printimi. Për të plotësuar këtë kërkesë, kioskat tona dixhitale minilaboratorike, të vendosura në pikat e shitjes me pakicë, ofrojnë printime fotografike të tipit vetëshërbim për ruajtjen e fotografive dixhitale.

Filma me ngjyra dhe produkte të tjera

 • Filmat negativë me ngjyra

 • Aparatet fotografikë njëpërdorimshe QuickSnap
 • Filma për ndryshimin e diapozitivëve

Electroning Imaging

 • Aparatët fotografikë dixhitalë FinePix
 • Aksesorë për aparatë fotografikë dixhitalë

Letër me ngjyra dhe kimikatet

 • Letra fotografike me ngjyra dhe Kimikatet për foto
 • Kimikate për foto

Pajisje për Fotofinishing

 • Zhvillues filmi dhe Pajisje Printimi
 • Minilaboratorë dixhital Frontier
 • Printer Termikë Fotografish

Laboratorë dhe Shërbime FDI

 • Shërbimet e zhvillimit të filmit
 • Shërbimet e printimit të fotografive
 • Printer Termikë Fotografish