Cookie Settings

We use cookies so that we can offer you the best possible website experience. This includes cookies which are necessary for the operation of the website and to manage our corporate commercial objectives, as well as other cookies which are used solely for anonymous statistical purposes, for more comfortable website settings, or for the display of personalised content. You are free to decide which categories you would like to permit. Please note that depending on the settings you choose, the full functionality of the website may no longer be available. Further information can be found in our Privacy Policy.

Imprint
Show Detals

Necessary
These cookies are necessary to run the core functionalities of this website, e.g. security related functions. With these cookies we can also detect if you want to stay logged into your profile to provide you with fast access to our services after revisiting our website.

Statistics
In order to continuously improve our website, we anonymously track data for statistical and analytical purposes. With these cookies we can , for example, track the number of visits or the impact of specific pages of our web presence and therefore optimize our content.

Comfort
We use these cookies to make using our website even more comfortable for you. For example, previously searched flights can be reloaded again after revisiting our website and you won't need to enter all the details again. We can also detect if you need assistance with using our website and therefore offer you direct customer support via our online chat.

Personalization
These cookies are used to display personalized content matching your interests. We can display special offers which are perfectly suited to your upcoming trip to ensure your are always up to date on related offers.

Shqipëri

Pajisjet Optike

Fujinon është një shoqëri e grupit Fujifilm, e specializuar në prodhimin e lenteve. Fujinon u krijua në vitin 1944 dhe është i mirënjohur për teknologjitë e përparuara të lëmimit cilësor të lenteve dhe për veshjen e tyre, shërbime këto që rrisin cilësinë e imazhit në fotografi, filma dhe televizorë.

Përmbledhje

Lentet satelitore me sipërfaqe të parregullt japin imazhe të përpiktë
Fujifilm është një ndër prodhuesit kryesor për lentet optike të telefonave celular, të cilët përdoren në të gjithë botën.
Lentet për telekamerat e vëzhgimit

Lentet e kamerave Satelitore të fokusuara në Hënë dhe në Tokë

Lentet Fujinon qëndruan në orbitën e Hënës për një vit, vendosur në satelitin japonez Selene, lëshuar në shtator 2007. Këto lente speciale nxorën imazhe me cilësi të lartë për të ndihmuar shkencëtarët të kuptojnë origjinën dhe evolucionin e Hënës. Projektuar për të përballuar vështirësitë e udhëtimit në hapësirë, lentet satelitore Fujinon janë përdorur gjithashtu edhe për vëzhgimin e Tokës nga shumë satelitë japonezë.

Përballimi i kërkesës në rritje të tregut për telefonat me kamera

Kamerat janë shndërruar në pajisje të domosdoshme për telefonat celularë. Cilësia e lartë e imazhit të lenteve Fujifilm ka ndihmuar në rritjen e kërkesës. Në kategorinë e lenteve me perfomancë të lartë prej dy megapiksel dhe më shumë, kemi 50% të tregut. Fabrikat tona të prodhimit në Kinë ndihmojnë furnizimin me lente speciale të prodhuesve të këtyre telefonave në të gjithë botën.

Nga hapësira tek mjekësia e brendshme

Shumë shfaqje televizive dhe filma janë të regjistruara me lentet Fujinon. Lentet tona për videokamerat për xhirime televizive zënë më shumë se 50% të tregut. Lentet Fujinon për kamerat mbikëqyrëse ndihmojnë në sigurinë e hapësirave publike si portet dhe aeroportet. Vështroni përreth dhe do të zbuloni Fujinon-in në një sërë përdorimesh të ndryshme: lexues DVD, endoskopë transnazal, skaner, dylbi etj. Nga hapësira kozmike tek mjekësia e brendshme, lentet tona sjellin në fokus detajet.

  • Njësitë e kamerave të telefonave
  • TV Lente / Kino Lente