Shqipëri

Aparati fotografik Fujifilm Instax SQUARE SQ10 fiton çmimin EISA-Aëard “INSTANT CAMERA 2017-2018”

15.08.2017

Aparati fotografik Fujifilm Instax SQUARE është kurorëzuar “European INSTANT Camera 2017-2018” nga juria e European Imaging and Sound Association (EISA)SQ10 është aparati i parë hibrid brenda gamës së saj për t'u pajisur me një sensor të imazhit dixhital dhe teknologji digjitale të përpunimit të imazhit. Kjo prodhon cilësi të përmirësuar imazhi fotografik dhe të jep mundësi për redaktimit të imazhit përpara printimit. SQ10 merr cilësinë e imazhit të printimeve të instax në nivelin e maksimal dhe u mundëson fotografëve të shtojnë efekte në fotografinë e tyre me një ndërfaqe intuitive të dizajnuar veçanërisht për SQ10.

Duke komentuar për çmimin, presidenti i EISA, Paul Miller thotë: "Instax SQUARE SQ10 është aparati fotografik i parë çasti hibrid që ju lejon të merrni dhe printoni fotot katrore (62x62mm). Ju mund të ndriçoni, errësoni ose të shtoni efekte në imazhet tuaja ose zgjidhni nga 10 filtra krijues për t'u aplikuar, përpara se të vendosni për t'i printuar ato. Ekrani LCD i ndriçuar e bën të lehtë krijimin dhe redaktimin e fotove tuaja, të cilat regjistrohen në kujtesën e brendshme ose në një kartë microSD, kështu që ju mund t'i ndani ato me miqtë dhe familjen tuaj."

Duke parë mundesite për të dhënë fotografeve me teper raste per te perdorur aparatet fotografik të çastit të pajisur me teknologji të reja, Fujifilm vendosi të krijojë një pajisje të re të dedikuar për formatin SQUARE. Funksionet e përmirësuara të kapjes së imazhit të SQ10 japin këtë shtesë të fundit në nivelet instax të pakrahasueshme në kontroll dhe lehtësinë e përdorimit. SQ10 lejon fotografët që të kapin me lehtësi një pasuri skenash të ndryshme me kontroll të përsosur.

Fujifilm do të vazhdojë të zhvillojë produkte dhe shërbime të reja që adresojnë nevojat e përdoruesve, duke kontribuar kështu në rritjen e mëtejshëm të kulturës fotografike.


Rreth EISA
Shoqata Europiane e Imazheve dhe Tingujve është një bashkëpunim unik dhe i gjatë midis 55 revistave më të respektuara të specializuara ndërkombëtare të CE. Këto periodike, faqet e internetit dhe forumet e tyre ofrojnë rishikime teknike të rregullta dhe të pavarura për produkte të reja dhe përqafojnë sferën e plotë të elektronikës të konsumit. Revista anëtare nga mbi 20 vende evropiane, plus SHBA dhe Australi, kontribuojnë në një ose më shumë nga gjashtë grupet e ekspertëve të EISA-s në fushën e fotografisë, pajisjeve mobile, Hi-Fi, Audio Home Theater, Elektronikë të makinave. Çdo vit në qershor, redaktorët në krye nga të gjitha revistat anëtare të EISA takohen për të vendosur se cilat nga produktet e analizuara në botimet e tyre gjatë vitit të kaluar meritojnë një çmim të lakmuar EISA.

Topics:
  • Photo Imaging