This website uses cookies. By using the site you are agreeing to our Privacy Policy.

Shqipëri

Fujifilm fitoi "Çmimin e Design-it më të Mirë 2018" me 29 produkte duke patur parasysh design-in dhe performancën e tyre

Njësia portative X-ray "CALNEO Xair" dhe sistemi i imazheve diagnostifikues me rreze X "CALNEO Dual" u përzgjodhën në 100 më të miret

03.10.2018

Koorporata FUJIFILM (me President: Kenji Sukeno) ka kënaqësinë të informoje se Fujifilm-it i është dhënë Çmimi më i Mirë i Dizajnit 2018 *, i organizuar nga Instituti Japonez i Dizenjimit dhe Projektimit, për 29 nga prodhimet e saj në një gamë të gjerë fushash të biznesit duke përfshirë Serinë Instax të aparateve të çastit, Serine X të kamerave digjitale dhe produktet endoskopike. Kompania ka marrë Çmimin për 34 vite rresht që nga viti 1985. Këtë vit janë përzgjedhur 2 produkte për “Best Design 100”, dmth Njësia e Portable X-ray "FUJIFILM CALNEO Xair" që lehtëson ekzaminimin e përshtatshëm në shtëpi. Kujdesi mjekësor dhe sistemi i imazhit diagnostikues me rreze X "FUJIFILM DR CALNEO Dual" është i aftë të kapë rrezet X me rezolucion të lartë për matjen e dendësisë së eshtrave në të njëjtën kohë përvec diagnostikimit. Marrja e çmimit për 29 produkte është jo vetem prej pamjes së jashtëzakonshme të produkteve, por edhe fale karakteristikave të tjera të tilla si performanca e shkëlqyer e produkteve dhe përqasja e shkëlqyer e përdoruesit, gje që siguron lehtësinë e përdorimit dhe funksionimin e avancuar të produkteve.

Duke zhvilluar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, Fujifilm ka ndjekur një nivel të lartë të funksionalitetit dhe performancës, duke punuar me dizenjo që sjellin potencialitet të plotë dhe funksionalitet të shkëlqyer. Kompania përpiqet të krijojë vlera të reja të produktit duke shkuar një hap më tej duke ndjekur jo vetëm pamjen por edhe duke eksploruar dizajnet që lehtësojnë përdorim, operueshmëri dhe transportueshmëri.

Ndërsa Fujifilm ndjek përsosmërinë e projektimit si vlerë kryesore të produktit, shumë produkte kanë fituar çmimin "Good Design" nga numri i madh i regjistrimeve. Inkurajuar nga kjo arritje, Fujifilm do të vazhdojë të përpiqet të zhvillojë produkte të tilla fantastike.

*Çmimi me i Mirë Dizajnit është programi i vetëm për vlerësimin dhe promovimin e projekteve të Japonisë, të operuar nga Organizata Japoneze për Promovimin e Dizajnit të Projektit (Instituti Japonez i Promovimit të Dizajnit) në vitin 1988, bazuar në Sistemin e Përzgjedhjes së Dizajnit me të Mirë (ose G Mark System) (Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Industrisë) në vitin 1957. Programi është drejtuar për më shumë se 50 vjet për të promovuar dizajne të shkëlqyera që lehtësojnë zhvillimin industrial dhe pasurimin e jetës sonë.

Produktet në këtë broshurë janë komercialisht në dispozicion në të gjitha vendet

Cmimet e fituara ne "Çmimi me i Mirë i Dizajnit 2018"

For inquiries on information in this media release, contact:

Media Contact: FUJIFILM Corporation Corporate Communications Division
TEL: +81-3-6271-2000

Customer Contact: Please contact your nearest Fujifilm office.
For information on Fujifilm subsidiaries and distributors, please access the following URL.
www.fujifilm.com/worldwide/http://www.fujifilm.com/worldwide/

Topics:
  • Company