This website uses cookies. By using the site you are agreeing to our Privacy Policy.

Shqipëri

Lidhur me keqfunksionimin e FUJIFILM X-T2

17.05.2018

Për të gjithë klientët dhe fotografët besnikë të Fujifilm X Series,

Na është sjellë në vëmëndje që ka problematika me produktin e lancuar së fundmi “X-T2 ver 4.00”. Për këtë arsye kemi marrë vendimin e vështirë për të hequr përditësimin me informacione nga faqja e internetit deri sa të jemi të sigurtë se të gjitha problematikat janë plotësisht të zgjidhura.

Kërkojmë thellësisht ndjesë për çdo shqetësim dhe zhgënjim që kjo ndodhi ka shkaktuar.

Sinqerisht juaji,

Toshi Iida
Menaxher i përgjithshëm
Divizioni i produkteve optike dhe imazheve elektronike
Fujifilm Corporation, Tokio, JAPONI

<Detajet e problematikës>

Kemi zbuluar keqfunksionime në firmware ver.4.00 të lëshuar më 8 maj 2018. Problematikat janë si më poshtë:

1. Kur skedarët RAW, të cilët janë marrë nga X-T2 (para firmware ver.4.00), konvertohen në kamera (ver.4.00) ose nga "FUJIFILM X RAW STUDIO", konvertimi nuk bëhet siç duhet.

2. Kur shtypni butonin e diafragmës në gjysmë të rrugës nën kushte të caktuara, pamja e drejtpërdrejtë mund të digjet.

3.Në raste të rralla mund të ndodhë një ndërprerje.

Kemi identifikuar shkakun dhe po bëjmë planin e përditësimit të firmuerit të përmirësuar për të adresuar keqfunksionimet sa më shpejt që të mundemi.

Ndërkohë, për klientët që kanë përmirësuar firmware-in në ver.4.00, firmware-in ver.4.01 *, funksionet e të cilit janë të njëjta si ver.3.00, janë postuar në faqen tonë të internetit.Ju lutemi të shkarkoni të riun dhe të përditësoni aparatin tuaj.

  • *Ver.4.01 nuk përfshin funksionet shtesë të ver.4.00.

Përsëri, kërkojmë ndjesë sinqerisht për shqetësimet e shkaktuara.

[X-T2 Ver.4.01 Shkarko faqen]

Përditësimi i Firmuerit të Trupit të Kamerave X-T2 Ver.4.01

<Note>
Ne njoftojmë përditësimin e firmware-it për GFX 50S, X-H1 dhe X-Pro2, e cila ishte planifikuar në Maj 2018, në faqen tonë globale të internetit më 12 prill 2018. Megjithatë, do të shtyhet sepse kemi nevojë për më shumë kohë për të kontrolluar firmware-t për të treja modelet. Për më shumë informacion, ne do t'ju informojmë në vazhdim.

 

Për pyetje në lidhje me informacionin që përmban ky publikim, kontaktoni:

Kontakti i Klientit:
Ju lutemi të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të Fujifilm.
Për informacion mbi degët dhe shpërndarësit e Fujifilm, ju lutemi të kontaktoni URL-në e mëposhtme.
http://www.fujifilm.com/contact/index.html

Topics:
  • Digital Cameras