This website uses cookies. By using the site you are agreeing to our Privacy Policy.

Shqipëri

Linja e lenteve Fujinon të aparateve së serisë X nga Fujifilm do të rritet edhe më shumë! Zbulohet harta më e fundit e zhvillimit të lenteve të ndërrueshme për Serinë X! XF33mmF1, XF16mmF2.8 dhe XF16-80mmF4 do ti shtohen linjës!

Fujifilm zbulon hartën më të fundit të zhvillimit për lente të ndërrueshme për Serinë X. Zgjerimi i linjave të lenteve me performancë të lartë edhe më tej.

20.07.2018

Fujifilm Corporation (Presidenti: Kenji Sukeno) ka zbuluar hartën më të fundit të zhvillimit për lente të ndërrueshme për serinë X të kamerave digjitale mirrorless që ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme të imazhit me teknologjinë e riprodhimit të ngjyrave në pronësi të kompanisë. Udhërrëfyesi i fundit përfshin specifikat bazë të tre lenteve të reja që do të shtohen në formacion, domethënë lente kryesore "Diametri XF33mmF1 R WR", lente primare kompakte "XF16mmF2.8 R WR" dhe lente zmadhimi standard "XF16-80mmF4 R OIS WR" . Një formacion gjithëpërfshirës i 34 lenteve të ndërrueshme do të ofrojë shtrirje gjere shkrepjesh. Në këtë udhërrëfyes, lentet primare kategorizohen në seri 2, "Lente Prime Ultra te shpejta", "Lente Prime Kompakte", dhe lente zmadhimi “high-end” të kategorizuara si seri "Lente Red Badge Zoom".

Shtohen Lente në serine Fujinon.

1. “XF33mmF1 R WR” lentja kryesore me diametër të madh
“XF33mmF1 R WR” është një lente kryesore standarde me diameter të madh. Kjo lente ultra e shpejtë do të jetë lentja e parë në botë* me pasqyrë maksimale me F1.0 dhe aftësi AF.

2. “ XF16mmF2.8 R WR” lente kryesore kompakte
“XF16mmF2.8 R WR,” është një lente e gjerë në kategorinë e lenteve primare kompakte. Ajo ka gjatësinë fokale ekuivalente me 24 mm në formatin 35mm dhe hapjen maksimale F2.8, duke e bërë atë zgjedhjen e përkryer për fotografinë e peizazhit dhe udhëtimit. Ajo plotëson serinë e XF23mmF2 R WR, "XF35mmF2 R WR" dhe "XF50mmF2 R WR" ekzistente tashmë, e lenteve të vogla dhe të thjeshta, duke mbuluar këndin e gjerë me gjatësi fokale mid-telefoto.

3. “XF16-80mmF4 R OIS WR” lente zmadhimi standard
Lente standarde zmadhimi "XF16-80mmF4 R OIS WR" përmban një gamë të gjërë të gjatësisë fokale nga ekuivalentja e këndit të gjerë në 24mm në mes të telefoto 122mm në formatin 35mm, duke mbajtur një hapje maksimale F4.0. Gama e gjërë e fokusit e bën atë një lente shumë të ndjeshme dhe të aftë për të mbuluar një gamë të gjerë skenash fotografimi.

 

Përveç zhvillimit të këtyre tre lenteve, Fujifilm ka njoftuar edhe sot lancimin e dy lente FUJINON: një lente zmadhimi ultra të gjerë me diametër të gjerë "FUJINON LENS XF8-16mmF2.8 R LM WR" dhe lente të përparësive teleobjektive me diametër të gjerë "FUJINON Lens XF200mmF2 R LM OIS WR." Fujifilm do të vazhdojë të zgjerojë linjën e lenteve për të mbështetur një gamë të gjerë stilesh fotografish dhe kërkesash.

* Midis lenteve te këmbyeshme me aftësi AF; më 20 korrik 2018; sondazh nga Fujifilm.

 

For inquiries on information in this media release, contact:

Media Contact:
Corporate Communications Div.
TEL:+81-3-6271-2000

Customer Contact:
Please contact your nearest Fujifilm office.
For information on Fujifilm subsidiaries and distributors, please access the following website http://www.fujifilm.com/worldwide/ 

 

 

Topics:
  • Digital Cameras