Shqipëri

Nderim i i pesëfishtë ne TIPA Awards 2017 per Fujifilm me “GFX 50S”, “X-T2”, “X-T20”, “XF23mm F2 R WR” and “X100F

05.07.2017

Fujifilm Corporation (Presidenti: Kenji Sukeno) me kënaqësi ju njofton se pesë nga produktet e saj kanë marrë çmime TIPA 2017. I njohur gjerësisht si çmimet më të lakmuara të fotografive dhe imazheve në mbarë botën, aparati fotografik dixhital “FUJIFILM GFX 50S” me format të mesëm mirrorless, aparati fotografik digjital mirrorless “FUJIFILM X-T2” aparati fotografik digjital mirrorless “FUJIFILM X-T20” lentet për aparati fotografik digjital mirrorless “FUJINON XF 23mm F2 WR Lens” dhe “FUIFILM X100F” cishin fitues në kategoritë e "BEST MEDIUM FORMAT CAMERA", "BEST MIRRORLESS CSC EXPERT", "BEST MIRRORLESS CSC ENTRY LEVEL", "BEST CSC PRIMET LENS" dhe "BEST PROFESSIONAL COMPACT CAMERA" perkatesisht në çmimet e Shoqatës së Gazetarisë për Shtyp të vitit 2017 (TIPA- Technical Image Press Association)*.

Aparatët fotografik dixhitalë Fujifilm seria X kanë triumfuar vazhdimisht në çmimet e TIPA për 7 vjet me rradhë. Këtë herë, me shtimin e aparat fotografik dixhital mirrorless "GFX 50S" me format të mesëm, Fujifilm ka marrë 3 çmime në seksionin " mirrorless digital camera " dhe së bashku me seksionin "Lens" dhe " professional compact camera ", është hera e parë që Fujifilm merr pesë çmime në të njëjtën kohë.

Fujifilm do të vazhdojë të punojë në zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve të shkëlqyera që adresojnë nevojat e përdoruesve, duke kontribuar kështu në zhvillimin e mëtejshëm të kulturës fotografike.


*TIPA (Technical Image Press Association) është një nga organizatat më të fuqishme dhe më me ndikim të industrisë fotografike në botë me anëtarësim nga 27 revista fotografish dhe imazhesh në 15 vende, në pesë kontinente. Çdo vit, ai shqyrton produktet që lidhen me imazhin e lëshuar në Evropë dhe çmon produktin më të mirë në secilën kategori.

Topics:
  • Digital Cameras