Shqipëri

Një printer inteligjent që ju lejon të printoni fotot duke përdorur filmin instax në formatin katror "instax SHARE SP-3" vjen me funksion “My Template” për t'i dhënë printimeve stilin tuaj të preferuar

25.10.2017

Fujifilm Corporation (Presidenti: Kenji Sukeno) do të nxjerrë në treg Instax SHARE SP-3 ("SP-3") më 17 nëntor 2017. SP-3 është linja më e fundit në serinë instax SHARE të printerave që mund të printojnë fotot e marra me një smartphone në film instax, dhe mund të shtypë në formatin katror

           

Produkti i mëparshëm në serinë instax SHARE, instax SHARE SP-2 ("SP-2") u lëshua ne treg në korrik 2016. Përdoruesit mund të dërgojnë fotot nga smartphone-et e tyre duke përdorur një aplikacion të përkushtuar *1 dhe printuar ato në film me instax me madhësi të mini shpejt dhe lehtë. Ajo përdoret gjerësisht në mbarë botën, veçanërisht nga të rinjtë, pasi plotëson nevojën për një printer instax që mund të printojë fotot e ndara mes miqve në mediat sociale dhe fotot e redaktuar në një ngjyrë ose stil të dëshiruar duke përdorur aplikacione për përpunimin e imazhit.

SP-3 ka të njëjtën aftësi për të printuar fotot shpejt, lehtë dhe në cilësi të lartë si modelet e mëparshme dhe mund të shtypë në Film Instax Katror, format i ri katror që u shtua në gamën e filmit instax ne muajin Maj. Me raportin 1:1, struktura e fotove katrore është një stil efektiv artistik. Një stil i preferuar në kohë të gjatë në mesin e të dashuruarve të fotografisë, tani është gjithashtu popullor në mesin e përdoruesve të smartphone - është formati standard në mediat sociale të tilla si Instagram*. Vitet e fundit ka pasur një rritje në ndarjen e fotove katrorë në mediat sociale, ku përdoruesit kanë vënë kujdes të madh në çdo hap nga përbërja deri tek redaktimi dhe përpunimi përpara se të ndahen gjerësisht në mediat sociale. Me SP-3, përdoruesit tani mund të shtypin ato foto të veçanta si një dhuratë ose të dekorojnë dhomën e tyre.

Aplikacioni SP-3 i dedikuar vjen me karakteristika të reja për të bërë çdo hap më të lehtë dhe më zbavites, nga përzgjedhja e fotografisë në procesin e printimit përfundimtar.

Përdoruesit mund të shtypin deri në 9 foto në një fletë duke përdorur Collage Template, një veçori e aktivizuar nga formati katror i SP-3 ose përdorni My Template për të shtuar tekst në fotot e shtypura. My Template vjen me shabllone në 11 dizajne, të tilla si një mbulesë reviste dhe një xhaketë CD. Përdoruesit gjithashtu mund të rregullojnë ngjyrën, madhësinë dhe errësirën e tekstit. Rezultati përfundimtar është një kartë profili ose një print elegant që përdoruesit do të duan të shfaqin në muret e tyre. Përveç Instagram, Facebook * dhe Ëeibo*, aplikacioni është i pajtueshëm me Dropbox*, Google Photos* dhe Flickr*. Përdoruesit hyjnë në mediat e tyre të zgjedhura sociale ose në faqen e ruajtjes direkt përmes aplikacionit dhe përzgjidhni një imazh të ruajtur në atë faqe interneti. Kjo e bën të lehtë për përdoruesit të gjejnë fotot që u pëlqejnë, duke u dhënë atyre më shumë opsione.

Printeri vjen me ngjyrë të bardhë ose të zezë, me një pamje të sofistikuar që nxjerr një ndjenjë të kualitetit të lartë, ndërsa gjithashtu është kompakt dhe i lehtë me një strukturë të mprehtë dhe shumë të njëanshme. SP-3 është i përshtatshëm për një gamë të gjerë situatash, pavarësisht nga gjinia. Ndërfaqja e aplikacionit është gjithashtu e dizajnuar për ta bërë tërë procesin të lehtë për përdoruesit, nga përzgjedhja në shtypje.

Ky produkt është i fundit në planin e vazhdueshëm të Fujifilm për të ndarë gëzimin e brendshëm të marrjes, mbajtjes, vendosjes dhe ndarjes së fotografive dhe zgjerimin e botës të sistemit të fotokopjimit instant instax, i cili u lejon përdoruesve të gëzojnë fotografi të menjëhershme duke shtypur fotot që kanë marrë me smartfonin e tyre.

*1: Një aplikacion falas për pajisjet Android dhe iPhone. Mund të shkarkohet nga Google Play në pajisjet Android ose nga App Store në iPhone. Android dhe Google Play janë marka tregtare të regjistruara të Google Inc. iPhone dhe App Store janë marka tregtare të Apple Inc.
*2: Facebook është një markë tregtare ose markë e regjistruar e Facebook, Inc. Instagram është një markë tregtare ose markë e regjistruar e Instagram, Inc.


Detaje
1. Emri i produktit:        Fujifilm instax SHARE SP-3   (e bardhë / e zezë)

2. Data e lëshimit:          E premte, 17 nëntor 2017

3. Çmimi:                       -

4. Karakteristikat:

(1) Krijo foto instax duke i shtypur imazhet nga iPhone dhe telefonat Android™ nëpërmjet app instax SHARE.

(2) Imazhet kanë një rezolucion të lartë me piksela të shtypura prej 800 x 800 piksish dhe 318 dpi për të treguar shkallëzime të hollësishme dhe shprehjet e fytyrës të portretit, karakterit ose objekteve me gjatësi të plotë.

(3) Produkti vjen me Image Intelligence, teknologji të përpunimit të imazhit që automatikisht vendos shkëlqimin optimal gjatë printimit.

(4) Ekspozimi bëhet gjatë kohës që foto është dërguar, duke mundësuar prodhimin në vetëm 13 sekonda.

(5) Modele të reja janë shtuar në aplikacionin "instax SHARE".

a. My Template
Modele të gatshme ku përdoruesit mund të shtojnë tekstin sipas dëshirës dhe të rregullojnë lirshëm ngjyrën e tekstit, madhësinë dhe errësirën duke lëvizur rrëshqitësit majtas dhe djathtas, duke zgjeruar gamën e stilet e fotografive në dispozicion të tyre. (E disponueshme vetëm me SP-3.)
b. Collage Template
Një model I gatshëm që u lejon përdoruesve të shtypin së bashku 2-9 fotografi në një fletë. Shtypni një koleksion kujtimesh nga një ditë e veçantë, ose lidhni fotot me një temë të veçantë.
c. Split template
Transformoni 1 foto në foto të shumta instax. Kjo lejon të gjitha llojet e stilit unik të fotografive, të tilla si ndarjen e një peizazhi të bukur në dy foto të instax për të bërë një printim të madh.
d. SNS Template
Modeli për printimin e imazheve të ngarkuara në një shërbim të rrjeteve shoqërore (SNS). Ky tipar i printimit të lidhur me mediat sociale lejon përdoruesit të përfshijnë foton e tyre të profilit ose numrin e pëlqimeve në foto.
e. Real Time template
Kur të zgjidhet "Modeli i Real Time" dhe të merret një foto, data, vendi, moti, temperatura dhe lagështia tregohen në kornizë. Detaje të rëndësishme për fotot e aventurierëve ose shikimin e fëmijës tuaj gjatë rritjes.

(6) Dizajni i thjeshtë por i sofistikuar ka një formë moderne, të mprehtë dhe ngjyra të pasura.

(7) E pajisur me një bateri të rikarikueshme që rikarikohet nëpërmjet portës mikro USB. Rreth 160 foto mund të shtypen për karikim.

(8) Përdoruesit mund të printojnë të dhënat e imazhit direkt nga një aparat fotografik dixhital Fujifilm.

   *Shikoni faqen zyrtare të internetit për detaje të tilla si pajisjet e pajtueshme.

 

 

Pamja e aplikacionit (screenshots)

   

Collage Template
 

My Template


Printimi nga një aparat fotografik dixhital Fujifilm

5. Specifikimet kryesore të Fujifilm instax SHARE Smartphone Printer SP-3

Filmi

Fujifilm Instant Color Film instax SQUARE (shitet veçmas)

Madhësia e filmit

86 mm x 72 mm

Madhësia e imazhit

62 mm x 62 mm

Madhësia e imazhit në pika

800 x 800 pika 

Rezolucioni i printimit

318 dpi

Nivelet e printimit

256 nivelet për ngjyrat (RGB)

Përputhja me lidhjet ëifi /Standard

Standardi i pajtueshmërisë: IEEE802.11b/g/n

Frekuenca e operimit : 2.4 GHz

Formati i imazhit

JPEG, PNG

Koha e printimit

Regjistrimi - prodhimi i fotografisë (Feed out) Përafër. 13 sek.

Furnizimi me energji elektrike

Bateri e rikarikueshme NP-50 (x1)

Kapaciteti i përafërt i shtypjes para rikarikimit të baterisë

Përafërsisht. 160 printime (Bazuar në kushtet e provës Fujifilm)
* Ndryshon në varësi të kushteve të përdorimit.

Konsumi i energjisë (për print)

Temperatura e punës

+5°C deri +40°C (pa kondensim

Përmasat dhe pesha

116 mm x 130.5 mm x 44.4 mm
312 g (pa bateri dhe paketën e filmit)

Ju lutemi të keni parasysh se specifikimet dhe performanca e këtij produkti mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Files:

Topics:
  • Photo Imaging