This website uses cookies. By using the site you are agreeing to our Privacy Policy.

Shqipëri

Seria X vazhdon evolucionin në gjeneratën e 4-t të saj.

Fujifilm lançon aparatin e ri dixhital Mirrorless "FUJIFILM X-T3"

06.09.2018

-  Pajisur me sensorin X-Trans ™ CMOS 4 me ndriçim të mbrapëm dhe shpejtësi të përpunimit të imazhit X-Processor 4 me shpejtësinë e përpunimit 3 herë më të lartë se modelet aktuale *
-  Cilësi më e lartë e imazhit dhe AF të sakte, me trup kompakt, të lehtë dhe aftësi të përmirësuar për të gjurmuar një subjekt në lëvizje me modalitet pa dridhje** (blackout-free burst mode)
-  Ploteson nevojat e videografeve profesionistë me cilesinë e parë të xhirmit *** 4K / 60fps 10-bit * 4 e para në botë për te tilla ngjyra të pasura dhe të gjalla.

 

Koorporata FUJIFILM (Presidenti: Kenji Sukeno) do të lançojë "FUJIFILM X-T3" (X-T3) si modelin më të fundit në Serinë X të njohur për cilësi të lartë të imazhit me teknologji të riprodhimit të ngjyrave në pronësi të Fujifilm. Aparati do të lançohet më 20 shtator 2018.

Trupi kompakt dhe i lehtë i X-T3 ka në përbërje një sensor të ri të zhvilluar me ndriçim 26.1MP X-Trans ™ CMOS 4 * 5 dhe motorrin X-Processor 4, i cili mburret për shpejtësinë e përpunimit të imazhit përafërsisht 3 herë më shpejt se ajo e modeleve aktuale*, për të arritur keshtu nivelin më të lartë të cilësisë së imazhit dhe saktësisë AF në historinë e serive X. Aftësia për të përcjelle një subjekt në lëvizje është përmirësuar gjithashtu me aftësinë e çkyçjes ne modalitetin pa zhurmë **. Kapaciteti i zgjeruar i regjistrimit të videos plotëson nevojat e videografëve profesionistë, me 4K / 60fps video incizim 10-bit * 4 për herë të parë në botë *** me tonalitet të pasur dhe të qetë.

Në vitin 2012, Fujifilm filloi me FUJIFILM X-Pro1, një aparat fotografik dixhital pa pasqyrë me një sensor imazhi dhe një motor përpunimi të imazhit të zhvilluar në-shtëpi. Që atëherë, kompania ka ndjekur një cilësi dhe lëvizshmëri më të madhe të imazhit, duke futur modele të evoluar njëra pas tjetrës për të udhëhequr tregun e lartë kamerave digjitale pa pasqyre. X-T3, që do të lancohet këtë herë, është një model i gjeneratës së katërt në serinë X me sensorin e imazhit të sapo-zhvilluar dhe motor të përpunimit të imazhit.

*Krahasuar me motorin Pro X Procesor që kanë të pajisur modelet aktuale
**Shkrepja e vazhdueshme me shpejtësi të lartë pa ndërprerje, në të cilën pamja e zezë cbëhet, duke shkaktuar që fotografi të harrojë një subjekt fotografik. Ky funksion është i disponueshëm vetëm kur përdorni kutinë elektronike.
***Që nga 6 shtatori 2018. Ndër kamerat digjitale me pasqyrë të pajisura me sensor APS-C ose më të madh, sipas të dhënave të FUJIFILM.

* 4 I aftë për të regjistruar video 4K në 60 korniza për sekondë, dhe gjithashtu i aftë për të regjistruar video me ngjyra të pasura në 10bit (njësi të thellësisë së ngjyrës)
* 5 X-Trans ™ është markë tregtare ose markë e regjistruar e FUJIFILM Corporation.

         FUJIFILM X-T3   Vertical battery grip (VG-XT3) with the X-T3[Tiparet kryesore të X-T3]
1. Trupi kompakt dhe i lehtë i pajisur me sensorin X-Trans ™ CMOS 4 të sapo-zhvilluar dhe me motor të përpunimit të imazhit X-Processor 4 me shpejtësi të lartë për të ofruar ngjyra dhe cilësi më të lartë të imazhit në historinë e serive X.

     

(1) Trupi kompakt dhe i lehtë i X-T3 është i pajisur me sensor X-Trans CMOS 4 me ndriçim të pashëmbullt (madhësia APS-C, pa filtër të ulët). Kjo mundëson rezolucionin 26.1MP, rezolucionet e klasit më të lartë për kamerat digjitale me sensorin APS-C dhe jep një performancë të shkëlqyer zvogëlimi të zhurmës. Për më tepër, ndjeshmëria e ISO160, e disponueshme vetëm si ISO e zgjeruar, tani është pjesë e rangut normal ISO. Është shumë e dobishme në të shkrepurat gjatë ditës në natyrë ose kur përpiqeni të arrini ‘bokeh’ me një lente të shpejtë me hapje të madhe.

(2) X-T3 përdor motorin e ri të përpunimit të imazhit X-Processor 4 për të shtuar funksionin e ri të monochrome dhe modalitetet e simulimit të filmit, të cilat bazohen në teknologjinë e cila është në pronësi të Fujifilm për të ofruar versione të ndryshme ngjyrash. "E zezë e ngrohtë dhe e zeze e ftohtë ", e përdorur për të përfaqësuar ngjyra të ngrohta dhe ngjyra të ftohta kur prodhon një printim B/W nga filmi me argjend-halid, janë riprodhuar me besnikëri në mënyrë digjitale për të zgjeruar fushën e imazheve monokromatike. Ky funksion është i disponueshëm në modalitetin "Monokromatik" standard, si dhe modaliteti "ACROS", i njohur për tonet e lëmuara, tekstet e thella të zeza dhe të bukura.

(3) “Efekti i ngjyres së kromit", i cili është i disponueshëm vetëm në FUJIFILM GFX 50S, aparat fotografik dixhital me format të mesëm i pajisur me një sensor të madh, është paraqitur në X-T3, i pari në Serinë X. Efekti prodhon ngjyra dhe gradime më të thella në lëndët me ngjyra shumë të ngopura, të tilla si lule me ngjyrë të gjallë me hije, një subjekt me dije shumë të vështirë për riprodhimin me anë te gradimit. Me fuqinë e përpunimit me shpejtësi të lartë të X-Processor 4, ky efekt mund të zbatohet edhe në shkrepje të vazhdueshme.

* 6 Krahasim me X-Trans ™ CMOS III, të bartur në modelet aktuale

2. Përmirësim i dukshëm në performancën e AF në kushte të mungesës se drites ose gjatë përcjelljes së një subjekti në lëvizje

(1) Sensori X-Trans CMOS 4 ka disa pika të zbulimit ne fazën 2.16M, më shumë se 4 herë krahasuar me modelet aktuale 6*, duke zgjeruar AF zonën e zbulimit të fazës në të gjithë sensorin (pothuajse 100%). Zbulimi i shpejtë dhe i saktë i fazës mund të përdoret edhe në një subjekt që është pozicionuar larg nga qendra e kornizës. Kufiri i autofokusit të dritës së ulët gjithashtu është zgjeruar nga -1EV në -3EV, duke bërë të mundur përdorimin e AF të zbulimit të fazës në kushte mungesës të dritës, si një skenë ndezur vetëm me dritë të qiririt ose gjatë natës.

Për më tepër, shpejtësia e lartë e përpunimit të X-Processor 4 dhe algoritmi i përmirësuar për zbulimin e fazës AF rrit fokusin e kamerës (AF) dhe metrat (AE) 1.5 herë më shumë se modelet e tanishme *7 për të arritur AF automatik të saktë edhe kur xhironi sporte të shpejta që përfshijnë shumë levizje te crregullta.

(2) Performanca e diktimit të fytyrës AF te një personi në lëvizje është dyfishuar krahasimisht me modelet aktuale *7. AF-ja e zbulimit të syrit mbështet mënyrën AF-C, duke ruajtur ndjekjen e saktë të fokusit edhe në fotografinë e portretit që përfshin lëvizjet. X-T3 arrin fokus të saktë në situatat që më parë sfidojnë për AF-në e zbulimit të fytyrës dhe syve, kur fotografoni një person nga ana tjetër. AF-ja e zbulimit të fytyrës dhe syve është e disponueshme edhe gjatë regjistrimit të videos për të arritur një filmim të qetë të personave.

* 7 Krahasimi me modelet aktuale si FUJIFILM X-T2

3. Evoluim në performancën e shikuesit elektronik (EVF) për aftësi të zgjeruara për të gjetur një subjekt në lëvizje

(1) X-T3 ka përmirësuar funksionueshmërine duke trashëguar tiparet popullore të dizajnit të FUJIFILM X-T2 si stili qendror i shikuesit për një sens më të shtuar të stabilitetit, pozicionimin e numrave në panelin e sipërm dhe dizajnin e shkëlqyeshëm të kapjes që përshtatet në mënyrë të qetë në dorën tuaj. Ngjyra standarde e modelit të ri është argjendi, që ka një pamje më klasike se ngjyra e edicionit special të quajtur "Graphite Silver" në modelet e mëparshme. Stili i saj ju kujton aparatet tradicionale të filmit dhe e bën atë një pajisje fotografike me kënaqësi për tu zotëruar.

(2) Dizenjuar për operim dhe hapje të madhe për një feedback më të mire ndaj nevojave të perdoruesve.

 • Rregullimi i dioptrise së EVF ka një mekanizëm mbyllës, që ju kërkon të tërhiqni dhe të rrotulloni çelësin e dioptrit për të bërë ndryshime. Kjo parandalon ndryshimet e diopterit të padëshiruar gjatë transportimit të aparatit.
 • X-T3 përdor një panel me prekje me kontrast më të lartë, kënd më të gjerë shikimi dhe funksionim më të mirë se ato të modeleve të mëparshme për të mundësuar funksionimin intuitiv.
 • X-T3 konfirmon disa nga tiparet e njohura të FUJIFILM X-H1, të tilla si butonat e panelit të lartë / butonat e panelit të pasëm dhe prekja e rehatshme e klikimit të numrave të komandave të përparme dhe të pasme.
 • Terminalet e lidhjes për kufje, mikrofon dhe pajisje HDMI ofrohen në trupin e aparatit në mënyrë që të gjithë aksesorët e kërkuar për regjistrimin e videos të mund të lidhen direkt me trupin për lëvizje të shtuar në videografi.
 • Mbulesa e terminalit është e lëvizshme, duke siguruar qasje të lehtë kur lidhni kabllon HDMI / mikrofonin / kufjet ose kur përdorni një pajisje video.
 • Terminali USB mbështet specifikimet USB Type-C (USB3.1 Gen1). Një bateri Anker *9 mund të lidhet për të rritur dukshëm numrin maksimal të shkrepjeve për pagesë dhe kohëzgjatjen maksimale të regjistrimit të videos.

* 9 Anker është markë tregtare ose markë e regjistruar e Anker Innovations Limited ose kompanive të lidhura me të

5. Performanca e shkëlqyer e videos që plotëson nevojat e videografëve profesionistë.

(1) Ky është aparati dixhital i parë pa pasqyrë në botë i aftë të regjistrojë video 4K / 60fps me 4: 2: 0 nën-mostra me 10 bit në një kartë SD në trupin e kamerës. Është gjithashtu kamera e parë pasqyruese në botë me APS-C ose një sensor më i madh i aftë për dalje nga HDMI me 4K / 60fps video me marrjen e mostrave prej 4: 2: 2 me 10 bit për informacion më të madh në ngjyra. Formatet e mbështetura video në regjistrimin e kartës SD përfshijnë H.264 / MPEG-4 AVC gjerësisht të përdorura si dhe H.265 / HEVC për kompresim më të madh të të dhënave. Kjo mundëson përdorimin e shpejtësisë së lartë prej 200Mbps në regjistrimin e videove 4K / 60fps me marrjen e mostrave prej 4: 2: 0 me 10 bit, si dhe regjistrimin video të njëkohshëm në një pajisje HDMI të lidhur dhe kartën SD në kamera. Opsionet e kompresimit të videos janë në dispozicion ALL-Intra * 10, të cilat i japin përparësi cilësisë së imazhit dhe Long GOP, që i jep shkallë më të mirë të ‘compression’. Kur përdorni ALL-Intra, video regjistrohet në 400Mbps *11.

(2) Shpejtësia e leximit të sensorit është rreth 1.5 herë më e shpejtë se modelet aktuale *7, gjë që mundëson leximin e shpejtë të 17KM me video 4K / 60fps. Shtrembërimi I rrotullës së shutterit është zvogëluar për regjistrimin e qetë të një subjekti që lëviz me shpejtësi. Mbështetja e aparatit për thellësinë e ngjyrave 10-bit me shumën e informacionit të ngjyrave 64 herë krahasuar me thellësinë 8-bit, të përdorur në modelet e mëparshme. Kjo kombinohet me gamën dinamike prej 400% (afërsisht 12 ndalesa) për kapjen e materialeve të gradimit të pasur, si p.sh. një peizazh në perëndim.

(3) X-T3 disponon një proces të ri reduktimi të zhurmës dhe ka një nivel të shtuar të saktësisë së identifikimit të zhurmës për performancën e duhur ‘de-noising’, si dhe funksionin e ri NRK11 ndër-kornizë, i cili përdor të dhëna diferenciale midis shkrepjeve ngjitur për të ulur zhurmën. Kombinimi i të dyve përmirëson zhurmën në ISO12800 me rreth 2 ndalesa. Për më tepër, ndjeshmëria minimale për regjistrimin e pamjeve F-log, e cila përdor gamë më të gjerë të ngjyrave për të mundësuar redaktimin e ngjyrave / shkëlqimit, është zgjeruar nga ISO800 në ISO640, duke plotësuar nevojat e videografëve.

(4) Përveç funksioneve të lartpërmendura, X-T3, pas aplikimit të një përditësimi firmware për t'u lëshuar deri në fund të vitit 2018, do të mbështesë regjistrimin video në Hybrid Log Gamma (HLG), një nga formatet e përcaktuara në ITU -R BT.2100 standardet ndërkombëtare. Në përgjigje të reagimeve të përdoruesve, përditësimi i firmuerit është gjithashtu për shkak të aftësisë së X-T3 për të nxjerrë njëkohësisht videon e filmimit te Simuluar dhe pamjet F-log.

* 10 Në dispozicion kur përdoret H.265 / HEVC dhe regjistrimi në 4K / 29.97fps, 25fps, 24fps, 23.98fps, FHD / 59.94fps, 50fps, 29.97fps, 25fps, 24fps dhe 23.98fps. Nuk është i disponueshëm kur përzgjidhet H.264.
* 11 E disponueshme në 4K / 29.97fps, 25fps, 24fps dhe 23.98. Kur rregjistroni në 400Mbps, sigurohuni që të përdorni një kartë SD me klasën e shpejtësisë video 60 ose më të madhe.

Fujifilm do të vazhdojë të zgjerojë linjën e kamerave digjitale dhe lenteve të ndërrueshme për të komunikuar dhe për të ofruar kenaqësinë e fotografisë.

1. Emri i produktit, data e lëshimit dhe çmimi

Emri i produktit: FUJIFILM X-T3 aparat fotografik dixhital

Data e lëshimit: 20 shtator 2018

Çmimi i rekomanduar me pakicë: Çmimi i hapur

Shikoni fujifilm-x.com/x-t3/ për detaje, duke përfshirë informacionin mbështetes.

2. Aksesorët opsionale

(1) Grip vertikal i baterisë VG-XT3 (i projektuar posaçërisht për X-T3)

 • Ky grip është rezistent ndaj pluhurit, rezistent ndaj ujit dhe i aftë për të vepruar në temperatura të ulëta deri në -10 ° C. Ai përshtatet me dy bateri, duke e çuar numrin e përgjithshëm të baterive në tre, duke përfshirë edhe atë në trupin e aparatit, për të rritur numrin maksimal të shkrepjeve që mund të merren për nje karikim deri në përafërsisht. 1,100 (Modaliteti normal).
 • Aparati nuk ka nevojë të ndalojë së funksionuari kur një bateri mbaron. Nderrimi ndodh automatikisht  dhe një bateri tjetër merr përsipër punë n, edhe nëse ndodh gjatë rregjistrimit të vazhdueshëm ose regjistrimit video, duke ofruar kështu një përvojë shkrepjes apo xhiruarit pa stres.
 • Grip-i përmban butonin e lirimit të diafragmës, levën e fokusit, butonin AE-L, butonin AF-L, butonat e komandës, butonin Q dhe butonin Fn për të siguruar të njëjtin nivel operacional në qitje vertikale kur merrni në funksion horizontal.
 • VG-XT3 ka funksionalitetin e karikimit të baterive. Duke përdorur përshtatësin AC te adaptueshem (AC-9VS), mund të karikoni plotësisht dy bateri në të njëjtën kohë per përafërsisht 2 orë.

(2) Kasë lëkure BLC-XT3 (i projektuar posaçërisht për X-T3)

 • Kjo është një kasë origjinale lëkure me strukture luksoze. Aparati mund të qëndrojë në kase në momentin kur bateria zevendesohet.
 • Kasa vjen me një leckë për të mbyllur kamerën kur e vendosni në canten tuaj.

(3) Hand Grip MHG-XT3 (projektuar posaçërisht për X-T3)

 • Ky Hand Grip e bën më të rehatshëm aparatin për ta mbajtur kur i është montuar një lente me aperturë të madhe, duke zvogëluar kështu dridhjen e aparatit. Bateria e aparatit ose kartat SD mund të zëvendësohen pa pasur nevojë të hiqet hand grip-in. Baza e kasës mund të përdoret si një këpucë me lirim të shpejtë kur përdoret një montues Arca Swiss dovetail në tripodin tuaj.


(4)
çanta CVR-XT3

 • Kjo është një çantë mbuluese e projektuar posaçërisht për X-T3.
  <Artikujt që gjenden në kit>
  1 x mbulese e terminalit Sync
  1 x mbulese ne raste nxehtesie
  1 x mbulese vertikale e grip kit (e zezë)
  1 x mbulese vertikale e grip kit (argjend)
  1 x mbulese terminali


(5) Lëshimi remote RR-100

 • Ky lëshim remote i shotter-it ka një xhep φ2.5mm.
 • Ngjashëm me butonin e lirimit të diafragmës së aparatit, shtypja e butonit në gjysmë të rrugës fokusohet në një subjekt, dhe shtypja e saj gjatë gjithë rrugës poshtë merr një pamje.
 • Në BULB ose në regjimin e shkrepjes së vazhdueshme, mund të rrëshqisni butonin e diafragmës për të kyçur atë.
 • Është i paketuar me një përshtatës të këndit të djathtë për lehtësinë e ruajtjes dhe për të parandaluar shpërfytyrimin e padëshiruar të kabllit.

(6) Aksesorët e rekomanduar: Anker PowerCore + 26800 PD * 12 (30W Power Delivery Wall Charger) dhe Anker PowerCore Speed 20000 PD (30W Power Delivery Wall Charger Bundle included)*13

 • Përdorni "Anker PowerCore + 26800 PD" dhe "Anker PowerCore Speed 20000 PD", të cilat janë të dyja 30W Power Delivery Wall Charger model i paketës, për të rritur ndjeshëm numrin maksimal të shkrepjeve për karikim dhe kohëzgjatjen maksimale të regjistrimit të videos.

* 12 Anker dhe PowerCore janë markë tregtare ose markë e regjistruar e Anker Innovations Limited ose kompanive të lidhura.
* 13 Produkti mund të mos jetë i disponueshëm në vendin tuaj.3. Specifikimet

Emri i modelit: FUJIFILM X-T3

Numri i pixels efektive: 26.1 milion pixels

Sensori i imazhit: 23.5mm x 15.6mm (APS-C) X-Trans CMOS 4 me filtër me ngjyra primare.

Sistemi i Pastrimit të Sensorit: Vibrimi Ultra Sonic

Media ruajtëse: Kartela e kujtesës SD (~ 2GB) / kartë memorie SDHC (~ 32GB) / kartë memorie SDXC (~ 512GB) UHS-I / UHS-II / Shpejtësia e Videos V90 * 14

Lens mount: FUJIFILM X mount

Ndjeshmëri: Prodhimi standard AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 (deri në ISO12800) / ISO160 ~ 12800 (hap 1/3) Prodhimi i zgjeruar ISO80 / 100/125/25600/51200

Shooting i vazhdueshëm: Përafërsisht. 30fps [Vetëm qepen elektronike, 1,25 x Pri] (JPEG: 60 korniza Pa compression RAW: 35 korniza RAW të pakombluara: 33 korniza)

Përafërsisht. 11fps (JPEG: 145 korniza Kompresim pa humbje RAW: 42 korniza RAW të pakombluar: 36 korniza)

Përafërsisht. 5.7fps (JPEG: kompresim i pafund pa humbje RAW: 62 korniza RAW i paplotësuar: 43 korniza)

Para shkrepjes : Për afër. 30fps [Vetëm qepen elektronike, 1,25 x Pri] (maksimumi 20 korniza, ndërsa gjysma e shtypit, maksimumi 20 korniza pas shtypit të plotë, maksimumi 40 korniza)

* Frame i regjistrimit varet nga regjistrimi i medias
* Shpejtësia e shkrepjes së vazhdueshme varet nga mjedisi i fotografimit dhe kornizat e fotos

Viewfinder:  0.5 inç rreth. 3.69 milion pika OLED Color Viewfinder

Mbulimi i zonës së shikimit kundrejt zonës së kapjes: përafërsisht. 100%

Eyepoint: përafërsisht. 23mm (nga lente okulare) Rregullimi i diopterit: -4 ~ + 2m-1 (mbyllës)

Zmadhimi: 0.75 x me lente 50mm (ekuivalent 35mm) në pafundësi dhe dioptri i vendosur në -1m-1

Këndi diagonal i shikimit: përafërsisht. 38 ° (Këndi horizontal i shikimit: rreth 30 °) Sensori i syrit të integruar

Monitor LCD: 3.0 inch, raport aspekt 3: 2, përafërsisht. 1,04 milionë piksels në ekran me prekje LCD me ngjyra (mbulim rreth 100%)

Regjistrim filmash

Formati i skedarit: MOV (MPEG-4 AVC / H.264, HEVC / H.265, Audio: Pika lineare PCM / Stereo 24bit / 48KHz marrja e mostrave)

Shtypja e filmit

Të gjitha Intra / Long-GOP * Të gjitha Intra mund të përdoren me parametrat e mëposhtëm.

DCI4K / 4K 29,97p / 25p / 24p / 23,98p 400Mbps

Full HD (2048 x 1080) / Full HD (1920 x 1080) 59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 200Mbps

Madhësia e skedarit

Shkalla e kuadrit

Koha e regjistrimit

[DCI 4K (4096 x 2160)] 59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 400Mbps / 200Mbps / 100Mbps 59.94p / 50p: deri në përafërsisht. 20min. 29.97p / 25p / 24p / 23.98p: deri në përafërsisht. 30min

[4K (3840 x 2160)] 59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 400Mbps / 200Mbps / 100Mbps 59.94p / 50p: deri në përafërsisht. 20min. 29.97p / 25p / 24p / 23.98p: deri në përafërsisht. 30min

[Full HD (2048 x 1080)] 59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 200Mbps / 100Mbps / 50Mbps deri në përafërsisht. 30min.

[Full HD (1920 x 1080)] 59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 200Mbps / 100Mbps / 50Mbps deri në përafërsisht. 30min.

[Full HD (1920 x 1080) me shpejtësi të lartë rec.] 120p / 100p 200Mbps (regjistrim) deri në përafërsisht. 6min.

* Për regjistrimin e filmave, përdorni një kartë kujtese SD me UHS Speed ​​Class 3 ose më të lartë.
* Për regjistrimin e filmave në 400Mbps, përdorni një kartë memorie SD me shpejtësi videoje 60 ose më të lartë.
* Regjistrimi i filmave në 400Mbps mund të bëhet me DCI4K / 4K 29.97p / 25p / 24p / 23.98p.
* DCI4K 59.94p / 50p nuk është i disponueshëm kur përzgjidhet H.264.
* Edhe pse regjistrimi i filmave do të vazhdojë pa ndërprerje kur madhësia e skedarëve arrin 4GB, regjistrimet e mëvonshme do të regjistrohen në një skedar të veçantë që duhet të shihet veç e veç.

Modaliteti i simulimit të filmit

16 modele (PROVIA / Standard, Velvia / Vivid, ASTIA / Soft, Klasik Chrome, PRO Neg.Hi, PRO Neg.Std, Black & White, Black & White + G Filter, Sepia, ACROS, ACROS + Filtër Ju, ACROS + R Filter, ACROS + G Filter, ETERNA / Kinema), B & W Rregullimi: -9 ~ + 9

Efekti i kromit në ngjyrë: I fortë, i dobët, jo

Transmetues pa tel: standard

IEEE802.11b / g / n (protokoll pa tel standarde)

Encryption: WEP / WPA / WPA2 mode të përziera

Mënyra e qasjes: infrastructure, Bluetooth®, standard

Bluetooth Ver 4.2 (Bluetooth me energji të ulët)

Frekuenca e operimit (Frekuenca e qendrës)

2402 - 2480MHz

Furnizimi me energji elektrike: Bateri NP-W126S Li-ion (përfshirë)

Jeta e baterisë për imazhet e mbetura * 15

Përafërsisht. 390 korniza (Normal Mode) Kur vendoset XF35mmF1.4 R.

përmasat

(W) 132.5mm x (H) 92.8mm x (D) 58.8mm (thellësia minimale 35.4mm)

peshë

Përafërsisht. 539g (duke përfshirë baterinë dhe kartën e kujtesës SD)

Përafërsisht. 489g (me përjashtim të baterisë dhe kartës së kujtesës SD)

Fillimi i periudhës: Përafërsisht. 0.3sec.

Pajisje të përfshira: Bateri Li-ion NP-W126S, Karikuesin e baterive BC-W126S, Njësi flash EF-X8, Rrip i sipërm, Kapak i trupit, Kapëse rripi, Mbulesë mbrojtëse, (i shkëputur), Mbulesa e sinjalit të sinjalit, Mbrojtësi i kabllos

* 14 Shikoni faqen e internetit të Fujifilm (http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/x/) për të kontrolluar përputhshmërinë e kartës së kujtesës SD.
* 15 Numri i përafërt i kornizave që mund të merren me një tarifë të plotë të bazuar në standardin CIPA.

Imazhet e Produktit

 

   

Topics:
 • Digital Cameras