Shqipëri

X-T20 triumfon në çmimet EISA 2017

Fujifilm X-T20 Është vlerësuar si Produkti më i mirë 2017-18 për kategorinë e lakmuar Consumer Compact System Camera

15.08.2017

FUJIFILM Corporation (Presidenti: Kenji Sukeno) me kënaqësi ju lajmëron se aparati digital FUJIFILM X-T20 aparat fotografik dixhital është shpallur fitues i çmimit të produktit më të mirë - Consumer Compact Camera Camera 2017-2018 në vitet 2017 EISA * (European Imaging and Sound Association).

Ky çmimi më i fundit shton koleksionin e tanishëm të Fujifilm nga EISA. Fujifilm kamera dhe lente të serisë X kanë triumfuar në vazhdimësi në 6 vitet e fundit me FUJIFILM X100 në 2011, FUJIFILM X-Pro1 në 2012, FUJIFILM X100S në 2013, nderohet dy herë në 2014 për FUJIFILM X-T1 dhe FUJINON XF56mmF1.2 L, me nderime të dyfishta në 2015 për lente FUJIFILM X-T10 dhe FUJINON XF16-55mm R LM ËR, dhe nderime të dyfishta në 2016 për FUJIFILM X-Pro2 dhe FUJINON 100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS ËR Lens.

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017-2018:
Produkti më i Mirë: FUJIFILM X-T20 Mirrorless Digital camera


FUJIFILM X-T20 është një aparat fotografik dixhital kompakt dhe pa pasqyrë, që prodhon imazhe të mprehta, të pastra dhe cilësi video 4K. Në zemër të aparatit është sensor i saj X-Trans CMOS III me 24.3 milionë pixel dhe X-Processor Pro, të cilat janë përgjegjës bashkërisht për cilësinë e jashtëzakonshme të imazhit. Pavarësisht nga çmimi relativisht i përballueshëm, X-T20 përdor të njëjtin sensor dhe procesor me cilësi të lartë si FUJIFILM X-T2 dhe FUJIFILM X-Pro2. Ekrani me prekje dhe cilësimi me zona I fokusit AF-C janë gjithashtu përparësi të mëdha. Përfundimisht, incizimi i hollë i videove 4K të mprehta dhe shumë të hollësishme të X-T20 e bën këtë aparat të shkëlqyeshëm për çdo fotograf. Fujifilm është e angazhuar për të punuar në zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve të shkëlqyera që adresojnë nevojat e përdoruesve, duke kontribuar kështu në zhvillimin e mëtejshëm të kulturës fotografike në mbarë botën.

* EISA (Shoqata Evropiane e Imazheve dhe Tingujve) është shoqata e 50 revistave me interes të veçantë nga 20 vende evropiane. Në qershor të çdo viti, redaktorët nga të gjitha revistat anëtare të EISA takohen për të vendosur se cilat nga produktet e analizuara në botimet e tyre gjatë vitit të kaluar meritojnë një çmim të lakmuar EISA. Gjashtë kategori që janë në shqyrtim janë: Audio, Teatri i Shtëpisë, Elektronikë në veturë, Elektronikë të lëvizshme, Fotografia dhe Video.


Për pyetje mbi informacionin në këtë publikim, ju lutem kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të Fujifilm. Për informacion mbi filialet dhe shpërndarësit e Fujifilm, ju lutemi të kontaktoni në vijim URL. www.fujifilm.com/worldwide/

Topics:
  • Digital Cameras