This website uses cookies. By using the site you are agreeing to our Privacy Policy.

België

Aankondiging van Open Innovation Hub in Europa

Fujifilm opent deuren voor toekomstige co-creatie

23.02.2016

Fujifilm Open Innovation Hub

Met de komst van een Open Innovation Hub opent Fujifilm Europe de deuren voor toekomstige co-creatie. De Innovation Hub wordt gevestigd in het productie- en R&D-centrum in Tilburg. Na de Verenigde Staten en Japan is dit de derde Open Innovation Hub van Fujifilm wereldwijd. De openingsceremonie vindt plaats op 9 maart.

Bezoekers aan de Open Innovation Hub worden meegenomen op een reis door de evolutie van Fujifilm, de producten van het bedrijf en de belangrijkste technologieën. Na de tour kunnen bezoekers praten met innovators bij Fujifilm en eventuele samenwerkingskansen ontdekken. Samen gaan zij op zoek naar innovatieve oplossingen voor technologische uitdagingen.

Vandaag lanceert Fujifilm ook een nieuwe website: www.fujifilminnovation.eu. De nieuwe website geeft meer informatie over de Open Innovation Hub en biedt een overzicht van technologieën en markten die in de Hub worden vertegenwoordigd.

Over Fujifilm Europe

Fujifilm Europe heeft meer dan 50 vestigingen in Europa en er werken ruim 5.000 medewerkers op de afdelingen R&D, productie, verkoop en marketing en serviceondersteuning. Door heel Europa bedient het bedrijf diverse industrieën, waaronder medisch, chemisch, grafisch, elektronische materialen, optica, opnamemedia en digitale en fotografische beeldvorming.

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. is gevestigd in Tilburg en is een van Fujifilms grootste productiefaciliteiten buiten Japan, met de productie van membranen, fotopapier en offsetplaten. De locatie in Tilburg bevat ook een corporate R&D laboratorium en is een centrum voor expertise in onderzoek, productie en supply chain management.


FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.
Oudenstaart 1
PO BOX 90156, 5000 LJ Tilburg, Nederland
Phone   +31 13 579 19 11

European Open Innovation Hub: www.fujifilminnovation.eu
Global Open Innovation Hub http://www.fujifilm.com/about/research/oih/?pg=global

Files:

Recent nieuws:
  • Company