België

Fujifilm presenteert de fototentoonstelling "Shoot.Print.Share @ Inspire Printing" tijdens Photokina 2018

03.05.2018

FUJIFILM is opnieuw aanwezig tijdens Photokina 2018, de meest toonaangevende vakbeurs voor foto, video en beeldverwerking, die dit jaar plaatsvindt in Keulen van 26 - 29 september. Dit jaar nodigt Fujifilm onder de slogan “Elke foto is het waard om afgedrukt te worden" alle Europese fotografieliefhebbers uit om tussen 1 mei en 31 juli 2018 een foto te uploaden voor deelname aan de tentoonstelling. Alle Europese landen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de fototentoonstelling "Shoot.Print.Share @ Inspire Printing" tijdens Photokina. Als extra beloning worden de foto's van de eerste 5000 inzenders gratis afgedrukt op origineel FUJIFILM-fotopapier en bevestigt op een stijlvol, vierkant FUJIFILM Fujiblox van 20 x 20 cm. Het fotoblok wordt kosteloos op hun huisadres bezorgd.

  • Beleef elk moment

Elke fotografieliefhebber, van amateur tot professioneel fotograaf, kan een foto inzenden voor de tentoonstelling. Het maakt niet uit of de foto met een smartphone of een camera is gemaakt. In het kader van het thema "Beleef elk moment" is het de bedoeling dat met de foto de waarde van alledaagse momenten als onderwerp voor foto's wordt benadrukt.

Op de Europese tentoonstelling "Shoot.Print.Share @ Inspire Printing" worden 5000 foto's tentoongesteld tijdens Photokina 2018

  • In de kijker: een beeld dat je kunt aanraken

"Inspire Printing" begon in Europa in 2017, met de eerste tentoonstelling in Düsseldorf. Daar werden foto's gepresenteerd die waren genomen door medewerkers van Fujifilm uit heel Europa. Met "@ Inspire Printing" wil Fujifilm mensen stimuleren om na te denken over het verschil in ervaring als je een foto fysiek in handen hebt en hen zo aanmoedigen om hun eigen foto's af te drukken.

  • Photo is – fotografie-evenement in Japan

Het idee voor de Europese tentoonstelling "@ Inspire Printing" is ontstaan vanuit het populaire foto-evenement "Photo Is", dat Fujifilm de afgelopen tien jaar in Japan heeft georganiseerd. In het kader van dit project zijn tot nu toe in totaal meer dan 280.000 foto's verzameld en in diverse Japanse steden tentoongesteld. Met de evenementen Photo Is/Inspire Printing wil Fujifilm - als 's werelds grootste bedrijf voor fotografie en beeldverwerking - het besef vergroten dat het niet alleen gaat om foto's maken, maar dat ook het afdrukken van foto's deel uitmaakt van ons fotografische erfgoed.

Ga naar www.inspire-printing.eu om foto's te uploaden, evenals voor de algemene voorwaarden voor inzending en verdere informatie.

Neem voor meer informatie contact op met:

Bedrijf:

FUJIFILM Europe GmbH
Martin Stade
Heesenstraße 31, D-40549 Düsseldorf
Phone: +49 (0) 211 50 89 203
E-Mail: martin_stade@fujifilm.eu
Internet: www.fujifilm.de

Recent nieuws:
  • Photo Imaging