België

Fujifilm trekt zich terug uit drupa en interpack 2021

14.09.2020

FUJIFILM Corporation (President: Kenji Sukeno) maakt hierbij haar besluit bekend om zich terug te trekken uit zowel Drupa (20-28 april) als Interpack (25 februari-3 maart) in 2021 in Messe Düsseldorf, Duitsland.

Onder de omstandigheden waarin COVID-19 een wereldwijde epidemie is geworden en de verspreiding van de infectie nog niet is beëindigd, heeft Fujifilm deze beslissing genomen, omdat het de hoogste prioriteit geeft aan het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en medewerkers.

Naarmate de samenleving zich aanpast aan een "nieuw normaal", zal communicatie op afstand en een efficiëntere manier van werken op productielocaties in toenemende mate vereist zijn in de grafische industrie.

Fujifilm heeft verschillende oplossingen geleverd om de zakelijke en proceshervorming van klanten te ondersteunen, zoals online proofing XMF Remote, procesloze thermische CTP-plaat voor efficiënte printproductie en superieure kwaliteit Jet Press Digital printoplossing voor kleine oplagen en variabele prints.

Fujifilm zal doorgaan met het bieden van innovatieve oplossingen aan klanten in een breed scala aan segmenten, zoals commercieel en krantendrukwerk, alsook totaal printing via verschillende media zoals seminars, virtuele tentoonstellingen met behulp van bedrijfswebsites en e-mail enz.

Onder de slogan "Value from Innovation" zal Fujifilm doorgaan met het leveren van innovatieve producten en diensten door gebruik te maken van de geavanceerde technologie en expertise van de Fujifilm Group.

Contact

Grafische systemen, Zakelijke divisie
FUJIFILM Corporation 26-30, Nishiazabu 2-chome, Minato-ku,
Tokio 106-8620, Japan
Telefoon: + 81–3–6427–1719
Web: www.fujifilm.com/products/graphic_systems/

Recent nieuws:
  • News Releases
  • Graphic Systems
  • Business Products