This website uses cookies. By using the site you are agreeing to our Privacy Policy.

Македонија

Снимање

Се што Ви треба за фотографирање и печатење на фотографиите

Фотоапарати, филм, услуги фотографскиот процес, ... Fujifilm ги обезбедува сите, насекаде низ светот

Основни информации

Фотоапарат за една употреба, Fujifilm QuickSnap
FUJIFILM X-Pro1

Првиот јапонски филм

Се започна во 1934 со мисијата за снимање на првиот јапонски игран филм. Од тогаш, нашите производи еволуираа со историјата на фотографијата. Колор филмови, фотоапарати за една употреба, инстант фотоапарати, дигитални фотоапарати – ги произведуваме сите. И нудиме се што е потребно за прекрасни фотографии, од високо-квалитетна инкџет хартија до опрема за фино дотерување.

FinePix дигиталните апарати Ви овозможуваат да направите повеќе, полесно

FinePix дигиталните фотоапарати се лесни за употреба и опремени со софистицирана технологија. Кога сликате, сакате лицата да бидат јасни и фокусирани. Затоа ја развивме напредната технологија за детекција на лица вградена во FinePix дигиталните фотоапарати. Тоа е само една од многуте карактеристики на FinePix што Ви помагаат да правите убави фотографии под голем опсег на услови.

Сликајте дигитално, печатете професионално

За висок квалитет на фотографиите и за долготрајни колор отпечатоци, многу луѓе бараат професионален степен на фотографски процес. За да ја задоволиме таа потреба, нашите дигитални мини-лаборатории - фото киосци, инсталирани на малопродажни локации, нудат самоуслужно печатење на фотографии од дигитални медии.

Колор филмови и друго

 • Колор негатив филмови
 • QuickSnap фотоапарати за една употреба
 • Колор reversal филмови

Електронско снимање

 • FinePix дигитални фотоапарати
 • Аксесоари за дигитални фотоапарати

Колор хартија и хемиски средства

 • Фотографска хартија за колор фотографии
 • Хемиски средства за фотографскиот процес

Опрема за фотографскиот процес

 • Уреди за обработка на филм и опрема за печатење
 • Frontier дигитални мини-лаборатории
 • Термални фото-печатачи

Лаборатории и FDi услуги

 • Услуги од областа на обработка на филм
 • Услуги од областа на печатењето на фотографии
 • Термални фото-печатачи